26 Ekim 2010 Salı

Zekânızı Geliştirin

Zekâ, zihinsel becerilerimizin bir bileşimidir. Ancak, bu öyle bir bileşimdir ki, bizim dış dünyayı algılamamızı ve onunla uyumlu bir biçimde etkinlik göstermemizi sağlayan çok önemli bir etkendir. Psikologlar, zekâyı, ya genel bir özellik ya da bir grup süreç olarak ele alırlar. Peki, bu özellik ya da süreçler nelerdir? Geçtiğimiz yüzyıl boyunca araştırmacılar bu zor sorunun yanıtını bulmaya çalıştılar ve bu amaçla çok sayıda zekâ modeli geliştirildiler. Öne sürülen tüm modellerin birbirinden farklı yönleri olduğu gibi, birbirleriyle örtüşen yönleri de var. Zekâ modelleri konusunda durum böyleyken zekânın ölçülmesinin zorluğunu tahmin etmek pek güç değil.
IQ seviyenizi yükseltmek mümkün ve bu “Zekânızı Geliştirin” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si, güçlü bilinçaltı (subliminal) mesajlar içerir ve zekâ performansınızı artırmak ve zekânızı doğal olarak geliştirmek için bilinçaltı zihninizi hedefler.
Bilinçaltı telkin CD’si ile daha zeki olmanızı, beyninizin bilgiyi çabuk almasını ve daha hızlı ve verimli çalışmasını sağlar. Yaşamınızda odaklanmanı, öğrenmek ve gelişmek gerekli olan gelişimi artırmayı sağlayacaktır.
“Zekânızı Geliştirin” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si, Subliminal, konsantre olma, odaklanma yeteneğini artıracak ve zihinsel olarak daha etkin hale gelirsiniz. Ayrıca, sorunları çözme yeteneğinizi gelişecektir, bilgiyi görme ve onu nasıl kullanacağınızı öğrenmenizi sağlar.
“Zekânızı Geliştirin” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si, hedef noktası IQ’nuzu geliştirmek için hazırlanmıştır. “Zekânızı Geliştirin” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si, dinlediğiniz süre boyunca başka yönlerde de olumlu yönlerde gelişmeler sağlayabilir ve etkiler görebilirsiniz. Matematik ve dil arasındaki ilişki daha iyileşir ve genelde artmış mantıklı problem çözme yeteneği kazanırsınız!
 “Zekânızı Geliştirin” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si beyninizi geliştirecek ve İngilizce öğrenme ile ilgili tüm becerilerinizi artıracaktır: imla, dilbilgisi, gramer, okuma ve yazma becerileri, aynı zamanda sizin yaratıcılık ve hayal gücünüz.

http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=171

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder