26 Ekim 2010 Salı

Almanca Öğrenin

Almanca öğrenmek daha doğrusu yabancı bir dil öğrenmek emek, çaba, zaman ve fedakârlık gerektiren bir durumdur. "Dil öğrenmeye başladım altı ay oldu hala konuşamıyorum." gibi yaklaşımlar yanlıştır. Dil öğrenme süreci sizin günlük çalışma süreniz ve çevresel faktörlere göre değişiklik gösterir. Kendinize hedef olarak “Almanca öğrenme” koydunuz ve bir türlü hareket geçemiyorsunuz? Zorlanıyor musunuz? Bilgiyi doğru hatırlamayı zor mu buluyorsunuz? Tabii ki istersiniz. Ve bu bir hayal değil.  Afrika’ da birçok ülkenin vatandaşları birden fazla dil bilir. Birincisi kişinin ait olduğu kabilenin dili, ikincisi ülkede en yaygın konuşulan en büyük kabilenin dili, üçüncüsü ise ülkenin resmi dili (büyük bir ihtimalle o ülkeyi sömürgeleştiren ve etkisi altında tutan ülkenin dili olan İngilizce veya Fransızca) Bu kişilerin de dil öğrenmek için yeteneğe ihtiyaçları yok. Çünkü her yerde bu dillerden birini konuşan insan bulmaları olasıdır.
Türkiye’de durum ise biraz farklıdır. Güzel Türkiye’mizde 28 ayrı dil konuşuluyor. Halk dili olarak (Almanca, Fransızca değil, dil olmayıp dilin farklılaşmış hali olan lehçe de değil). Bazılarınız bu dillerden birini veya bir kaçını biliyor. Öğrenmek için özel bir yetenek gerekmiyor. Çünkü bulunduğumuz ortamda bu diller konuşuluyor. Ancak konu iş hayatı olduğu zaman, bilimsellik olduğu zaman veya da teknik olduğu zaman bu diller bir işinize yaramıyor.
Size bütünleşen dünyada iletişim hızının milisaniyeler mertebesinde olduğu bir zamanda bütün dünya ile iletişimde bulunabileceğimiz yaygın dillerden biri gerekiyor.  Çoğu insan Almanca öğrenmeyi dener, ama zor bulur ve pes eder. Bu yazıyı okuduğunuza göre, siz de zorlanıyor olmalısınız. Almanca öğrenmek bu kadar güç olmak zorunda değil! “Almanca Öğrenin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si size Alman dilini öğrenme becerisini kazandırmakta yardımcı olması için oluşturulmuştur. “Almanca Öğrenin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si size özel ve Almanca öğrenme konusunda size şu faydalar sağlayacaktır. Bilgiyi kolayca hatırlamanızı sağlar, telaffuzunuzu, okuma – yazmanızı ve Alman dilini anlamanızı geliştirir. Telaffuzu çok daha kolay öğrenirsiniz ve Almanca konuşma yeteneğinizi artırır. Almanca öğrenme sürecinizi hızlandırır. Zihninizi alınan bilgiyi hızlıca işlemesi için yeniden programlar. Beyninizin yeni bir dil öğrenirken kullandığınız sinirsel alanını geliştirir.  “Almanca Öğrenin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si sizin beyninizi aynı yolla çalışması için, dili doğallıkla öğrenmesi için programlar, böylece Almanya’yı kolayca öğrenirsiniz. “Almanca Öğrenin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si güçlü subliminal Mesajlar içerir ve beyninizin dil öğrenmekten sorumlu kısmını uyarır, siz herhangi bir ses ya da konuşma duymazsınız, güçlü subliminal mesajlarımız doğruca zihninize girerek Almanca öğrenme yeteneğinizi artırır. Beyninizin dil öğrenmekten sorumlu sol yarım küresini ele alır ve zamanla beyniniz gelişerek Almanya’yı çok daha kolay öğrenme becerisine sahip olur.
Almanca öğrenmek için daha uzun süre zorlanmayın, “Almanca Öğrenin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si almanca öğrenme yeteneğinizi normalden çok daha hızlı geliştirin ve zaman kazanın!

http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=177

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder