27 Ekim 2010 Çarşamba

Öz Değer

Öz değer, öz saygımızın ve motivasyonumuzun  temelidir.  Öz değer, her hangi bir anda kendimiz hakkında ne hissettiğimizdir. Neredeyse hepimiz,  bugüne değin öz değerimizi  yanlış temeller üzerine inşa etmeyi öğrenmiş olduğumuzdan; öz değerimizi içsel olan  yerine dışsal  şeyler üzerine  yapılandırır; kendi değerimize, mevkiimize, sahip olduğumuz şeylere, kazancımıza ve başkalarından gördüğümüz itibara göre değerlendiririz. Bu nedenle, öz değeri kaya gibi sağlam insanlara nadiren rastlarız. Çoğumuz, kırılgan olan öz değerimizi maskelemeyi de öğreniriz. Sonunda ise, gerginliğe teslim olur ve yıkılırız.

Her birimizin bu içsel dersi öğrenmesi ve kendi gerçek içsel gücümüzü bulması gerekir. Bunu yapmak için, yaşam bize pek çok sinyaller verir ve olanaklar sunar, ancak çoğumuz gerginlikle yaşamayı ve aldatmayı sürdürmeyi seçerek ya mesajı göz ardı eder ya da mesajcıyı vururuz.

Geçmişin aynanız üzerindeki tozlarını silin. Öz değerinizi artırın ve olumlu düşüncelerle mutluluğa sıçrayın. Mutluluk her varlığın doğal eğilimidir. Ve aslında en doğal halidir. Bu sette 3 ürün 2 ürün fiyatına. Önerilen sıralama, Öz değer, Geçmişi Bırakın, Mutluluk ve Olumlu Düşünce…

http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=130

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder