27 Ekim 2010 Çarşamba

Kıskançlıktan Kurtulun

Kıskançlıktan Kurtulun ;İdeal ilişkilerde temelinde, dozunda kıskançlık ve eşin sadakatine güven duygusu bulunur. Sokolof''''a göre "Kıskançlık, insanın en az bilinen duygusu ve üzerinde en az konuşulan davranışıdır. Bir muammadır." Decrates’a göre ise, "Kıskançlık, sahip olduklarını koruma isteğinden kaynaklanan bir tür korkudur."  Her insanda az veya çok kıskançlık duygusu vardır. Normal kıskançlık, pek çok ilişkiyi kurtarmış bir ilişkiyi sübabıdır. Anormal kıskançlık ise yıkıcı bir saplantıdır ve tedavi edilmesi gerekir.  Durun ve kendinize sorun? Eşinizin yada kız arkadaşınızın bir başkasıyla sohbet ya da flört ettiğini görünce kolayca kıskançlığa düşüyor musunuz? Kıskançlık sonrası zihninizde en kötü senaryoyu düşünüyor ve orantısız öfke patlamaları mı yaşıyor musunuz? Kıskançlığınız kontrol etmekte zorluk mu yaşıyorsunuz?
Eğer yukarıdaki özellikler size tanıdık geliyorsa, kıskançlık yaşamınızda  sorun olmaktan başka bir iş yaramıyordur. Gerçekten köklü bir şekilde bundan kurtulmak istiyorsanız “Kıskançlıktan Kurtulun” Bilinçaltı Telkin CD’si ile mantıksız kıskançlığınızı ve güvensizliğinizi aşın ve güçlü bir ilişki oluşturun!  “Kıskançlıktan Kurtulun ” Bilinçaltı Telkin CD’si kıskançlık duygunuzu kontrol etmenize yardımcı olmak ve kıskanç zihin yapınızı eşinize yada kız arkadaşınıza güvenmeye  odaklayacak ve böylece sorununuzun kökeninden çözmüş olacaksınız. Zihninizdeki kıskançlık düşünceleri sakinleşmeye başlar ve orantısız öfke patlamalarına son verirsiniz. Kendinizi daha çok açmanıza yol açar, duygularınızı konuşur ve  tartışırsınız, güven ve dürüstlük üzerine kurulu bir ilişki geliştirirsiniz. Olumsuz düşünce biçiminizin farkına varırsınız ve onları olumlu düşüncelere çevirirsiniz.
 “Kıskançlıktan Kurtulun” Bilinçaltı Telkin CD’si kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=170

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder