26 Ekim 2010 Salı

Matematik Çalışma Becerisi

Kimi insanlar için matematik çok zordur, başarılı olamadıkları için de bu dersi pek sevmezler. Herkes matematik dâhisi olamaz, ama belli ölçüde matematiği herkes anlayabilir diyor bilimsel araştırmalar.  Matematik sınavı yaklaştı. Sayılar, denklemler ve problemler aklınıza bir türlü yerleşmiyor mu? En iyisi oturup çalışmak… Çözüm oturup çalışmakta, nasıl olacak bu çalışma? Matematik çalışma becerinizi geliştirmek istiyorsanız nereden başlamalısınız?
Matematik çalışmak sorun olmaktan çıkacak. Sıkı çalışmanızı sağlayacak ve daha derin bilgiye sahip olmanız için sizi harekete geçirecek bir zihin işleyişini ve düşünce yapısı sağlayacak ürün hedefinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. “Matematik Çalışma Becerisi” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si çalışmanıza engel olan her olumsuz düşünceyi temizlemek ve yerlerine sıkı çalışan, matematikten keyif alan ve sınavlarda yüksek başarı gösteren kişilerin düşünce yapısını yerleştirmek için tasarlandı. Böylece siz de Matematikte başarılı olabileceksiniz.
“Matematik Çalışma Becerisi” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si Motivasyonunuzu artırmasını sağlar ve öğrenme kapasitenizi, bilginizi, odaklanmış kalmayı geliştirmenize doğrudan yardımcı olmazlar ve sizi sıkı çalışmanız ve kendinizi İngilizceye adamanız için yeniden programlamazlar. Bilinçaltı (subliminal)  mesajlarımız, beyninizin matematik çalışırken kullandığınız alanlarını uyarır ve yeniden programlar ve tüm bunlar için sizin bilinçli katkınız gerekmez.
“Matematik Çalışma Becerisi!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si size artmış motivasyon katar ve çalışmak için istek duymanızı sağlar, aynı zamanda daha uzun süre çalışmanıza yardım etmek için iradenizi/disiplininizi artırır, gerçekten odaklanma ve konsantre olma yeteneğinizi artırır, erteleme eğiliminizi giderir, aynı zamanda okuduğunuz ve öğrendiğiniz şeyleri daha iyi hatırlamanız için hafızanızı güçlendirir. Matematik çalışmaktan keyif almaya başlarsınız
 “Matematik Çalışma Becerisi!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si beyninizi geliştirecek ve Matematik öğrenme ile ilgili tüm becerilerinizi artıracaktır: denklem, işlem, hesaplama vb. becerileri, aynı zamanda sizin yaratıcılık ve hayal gücünüz.


http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=175

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder