27 Ekim 2010 Çarşamba

Topluluk Önünde Konuşma

Birçoğumuz topluluk önünde konuşmaktan nefret eder. Ancak biraz kendine güven ve konuya hakim olma mükemmel bir konuşmacı olmak için yeterli. Birçok insan toplum önünde konuşma yapmamak için türlü türlü bahaneler uydurur. Güçlü konuşmalar size birçok iş fırsatı yaratacak, kariyerinizde önemli bir adım atmanıza neden olabilecek anahtarlardır. Konuşma yaparak, yeteneklerinizi, deneyimlerinizi ve kendinize güveninizi gösteriyorsunuz.

İnsanlar önünde konuşurken heyecanlanmaktan korkuyorsanız veya kendinize güvenmiyorsanız bu telkinleri dinleyerek hızla bunlardan kurtulacaksınız. Sadece topluluk önünde konuşmanıza değil, insanlarla olan tüm konuşmalarınızda, çok daha iyi diyaloglar kurabileceksiniz. Bilinçaltı Telkin CD’lerini dinleyerek bunu bilinçaltınız kısa sürede yerine getirecektir.

Topluluk önünde konuşma yapmak artık sizin için çok kolay olacak. Kendinizi çok rahat ifade edebildiğinizi göreceksiniz. Her zaman çok iyi bir konuşma yapabilecek potansiyeliniz olduğunun farkına varacaksınız. Bu konu için NLP olumlamaları ile hazırlanan dönüşüm mp3′leri yeteneklerinizi geliştirme ve kuvvetlendirmenize yardımcı olacak. Ürünleri kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin


http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=139

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder