27 Ekim 2010 Çarşamba

İç Huzur

Hepimizin hayatta beklediği tek şey gerçekte, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmektir! Mutlu bir yaşam için iç huzur olmazsa olmazdır! Hayatta başka hiçbir şey iç huzuru olmayan bir insanı mutlu edemez. Büyük başarılara imzamızı atmak, çok zengin ve varlıklı olmak, mutluluğu yaşamak için yeterli değildir. İç huzura sahip değilsek gerçek manada mutluluğu tadamayız!

Ailemizden, işimizden, sevgilimizden, okulumuzdan memnun olmadığımız için mutluluğu hep dışarıda ararız. Oysa gerçek mutluluk, farkındalığın genişlemesiyle gelen anlayış ve yapılması gerekenler yapıldıktan sonra duyulan iç huzur duygusudur.

İç huzurumuz, bizim iç dengemizi ölçen bir alet gibidir! En yüksek değerlerimiz ve en derindeki inançlarımızla uyum içinde yaşadığımızda, yani kendimizle ve hayatla mükemmel bir uyum içinde olduğumuzda, yaşam amaçlarımızla bütünleşmiş kendiyle barışık bir insan oluruz. İçimiz huzurla dolar! İçimizdeki huzur ne denli güçlüyse çevremize o kadar huzur ve mutluluk yayarız!

İç huzuruyla ilgili en muhteşem gerçek, bunun bizim normal ve doğal halimiz olmasıdır! Mutluluk her birimizin en temel hakkıdır! Mutluluk içimizdedir! Ruhumuzun huzuru, varlığımızın kalbidir! Gerçek huzur ve doyuma, ruhun barış içinde olmasıyla ulaşılır ki, bu da asıl insanın hedeflerinin hızlı şekilde ulaşmasının yolunun açar.
Size özel hazırladığımız “iç huzuru yakalayın” ürünü size sakin bir yaşamın kapılarını aralıyor. Çok özel rahatlatıcı etkisi olan bir müzik kullanıldı. Sadece kulaklığınızı takın ve uzanarak, gözlerinizi kapatıp dinleyin.


http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=138

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder