27 Ekim 2010 Çarşamba

Kilo verme

Kilo vermek için şimdiye kadar çok uğraştınız ama olmadı. Veremediniz ya da bin bir zahmetle tamamladığınız diyetler sonrasında verdiğiniz kiloları geri aldınız. Aklınızda hep diyetler, yasak yiyecekler var. Sürekli yeni çıkan diyetleri takip ediyorsunuz. Bu durum sizin üzerinizde nasıl bir gerilim yaratıyor değil mi?
Fazla kilolarınızdan kurtulmanın en etkin yollarından biri de bilinçaltınızı buna hazırlamaktır. Kiloyla ilgili bilincinizi değiştirdiğinizde zayıflamanın aslında bir mucize olmadığını, hatta zahmet gerektirmediğini göreceksiniz.
Sağlıklı beslenmeye kendiliğinizden yönelecek, fiziksel aktivitelerinizi artırmak için istek duymaya başlayacaksınız. Su içmeyi sevmediğiniz halde suyun önemini kavrayacak ve gerekli kadar suyu tüketmeye başlayacaksınız, böylece doğal yoldan metabolizmanızı hızlandıracaksınız. Herkesin sahip olmak istediği gibi, görüp imrenilen bedenler gibi bir bedene sahip olabilirsiniz. “Kilo verebilirsiniz” çalışması size bu fırsatı sunuyor.
Ürünleri kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.


http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=118

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder