26 Ekim 2010 Salı

Araknofobi – Örümcek Korkusu

Örümcek Korkusu (Araknofobi) günümüzde sıklıkla görülen fobik rahatsızlıklardan birisidir. Örümcek Korkusu (Araknofobi) olan kişiler doğa yürüyüşü, kamp, dağcılık gibi aktiviteleri yapamazlar. Hatta bu kişiler örümcek ağından ve örümcek resimlerinden bile korkabilmektedirler.
 
Örümcekle karşılaştıklarında çığlık atma, bulunduğu yerden uzağa kaçma ya da olduğu yerde hareketsiz kalma en çok görülen tepkiler arasındadır. Bununla birlikte bu korkunun temelinde ne olabileceği ile ilgili bilim insanları kesin bir sonuca ulaşabilmiş değiller. En yaygın görüş bazı örümceklerin zehirli olması sebebiyle hayatta kalma içgüdüsüyle Örümcek Korkusu’nun (araknofobi) ortaya çıkmış olabileceği yönündedir. Araknofobi – Örümcek Korkusu Subliminal Telkin CD’si ile örümcek korkunuzu yenebilir ve kaygılardam uzaklaşmanın rahatlığını hissedebilirsiniz
 
Subliminal mp3 albümümüzle örümcek korkunuzu zorlanmadan tedavi edin ve hayatınızın keyfini çıkarın!
 
Örümceklere karşı anlamsız ama şiddetli korkulardan mı yakınıyorsunuz?
Korkunuz tehlikeli bir tehdite mi dönüşüyor; ama otomatik mi – tüm düşüncelerinizi ele geçiriyor ve sakin kalamıyor musunuz?
Örümceklerden söz edilmesi bile sizi sinirli ve diken üstünde mi yapıyor
Tatile ya da seyahate örümcekler olan bir yere gittiğinizde bir tanesini gördüğünüzde panik mi oluyorsunuz?
Örümcek fobiniz, sizin seyahat etmenize, gerçekten yapmak istediğiniz şeyleri yapmanıza ve genel olarak korkusuz bir hayat sürmenize engel mi oluyor?
Yukardaki kişisel test sorularından herhangi biriyle kendinizi özdeşleştiriyorsanız, o zaman siz de örümcek korkusu sorununu yaşıyorsunuz.
 
Örümceklerden korktuğunuz gerçeği sadece zihninizdedir! Zihniniz sizi kontrol ediyor ve sizin gerçek dışı örümcek korkunuzu gerçek fiziksel sonuçlara çeviriyor! İyi haberse, zihninizin işleyişini yeniden programlayarak hayatınızın kontrolünü tekrar ele alabilirsiniz: Subliminal mp3 albümümüz direkt olarak korkunuzun kök nedeni olan bilinçaltı zihninizle çalışır. Böylece örümcek korkunuzdan sonsuza dek kurtulursunuz!
 
Bu özel örümcek korkusunu yenme mp3 albümünde güçlü bilişsel davranış terapisi kullandık – albüm, sizin negatif düşünce kalıplarınızın farkında olmanızı ve onları pozitife çevirmenizi sağlar. Bu da şu demektir: Artık asla örümceklerden korkmayacaksınız.
Mantıksız ve gerçek dışı örümcek korkunuzun hayatınızı daha fazla kontrol etmesine izin vermeyin! Güçlü subliminal mp3’ümüzle hayatınızı değiştirin ve özgürce seyahat edin, hiçbir endişe ve korku olmadan aktivitelerin tadını çıkarın!
 
Geleneksel CD veya MP3 albümleri arasında seçim yapın
 
Her iki albümde aynı muhteşem hayat değiştiren, üçe bölünmüş, dinlenmesi kolay, 10 dakikalık subliminal telkinleri içerir. Subliminal mesajlar insan kulağının duyamayacağı frekanstadır. Bu demek oluyor ki siz herhangi bir ses, konuşma duymayacaksınız, tüm duyacağınız rahatlatıcı bir okyanus sesi, buna rağmen gizlenmiş subliminal mesajlar doğruca bilinçaltınıza gidecek.
 
Bu subliminal kayıtta ki telkin cümlelerinin sadece bir kısmı bilgi amaçlı verilmiştir
 
• Örümceklerden hoşlanıyorum.
• Örümcek korkumu tedavi edebilirim.
• Örümcek korkumu tedavi edeceğim.
• Örümcek korkumu yeneceğim.
• Örümcek korkum tamamen kontrolüm altında.
• Örümcekler çevremdeyken sakinim.
• Örümcekler çevremdeyken güvende hissediyorum.
• Örümcekleri düşündüğümde sakin kalıyorum.
• Bir örümcek gördüğümde kontrollü kalıyorum.
• Bir örümcek gördüğümde sakinim.
• Örümcek korkumdan özgürüm.
• Dolu dolu ve korkusuz bir hayat sürüyorum.
 
 
Ürünleri kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin. 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder