27 Ekim 2010 Çarşamba

Dikkat Dağınıklığı

Çoğu zaman kendimizi okuduğumuz metne tam olarak veremeyiz. Bu durumda ya saatlerce kitabın başında hiç bir şey anlamadan vakit geçiririz. Ya da çabuk sıkılarak hemen okumayı bırakırız. Dikkat dağınıklığı önemli sorunlara yol açabilir. Yaşamımızda karşılaştığımız başarısızlıklarımızın büyük bir bölümü, konsantrasyon gücümüzün eksik olmasından kaynaklanmaktadır.
Konsantrasyon gücümüzü geliştirerek yapabileceklerimizin sınırı yok. Konsantrasyon gücümüz bizi yaşamın her alanında isteklerimize kavuşmamızda çok önemli bir fonksiyon görmektedir. Konsantrasyon gücünüzü geliştirmekle sadece dikkat dağınıklığından kurtulmakla kalmayacak, yaşamınıza adeta sihirli bir elin değdiğini göreceksiniz. Konsantrasyon gücünüzü geliştirmekle aynı zamanda duygu ve düşüncelerinize de hakim olabilecek ve böylelikle kendinize olan hakimiyetiniz de artacaktır.
Ama siz konsantrasyon sorununuzu kısa sürede aşabilirsiniz. Odaklanamadığınız için yapamadığınız işleri telafi edebilirsiniz. Bu ürünümüzde yer alan pozitif, güçlü olumlamalar dikkatinizi daha kolay toplayabilmenize, daha kolay odaklanabilmenize yardımcı olabilir.












http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=122

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder