27 Ekim 2010 Çarşamba

İnternet Ve Bilgisayar Bağımlılığı

İnternet Ve Bilgisayar Bağımlılığı;Gelişen teknoloji nedeniyle bilgisayarların hayatımızda kapladığı yerin artması ve internet ulaşımının yaygınlaşması, "Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı"nı ortaya çıkardı. Son zamanlarda psikoloji alanında yapılan araştırmalar, internette çok fazla zaman geçiren bireylerin, internetten uzaklaştıklarında ya da uzaklaştırıldıklarında, bağımlı insanlarda görülen çekilme etkilerine benzer belirtilerin görüldüğünü gösteriyor. Günümüzde her çocuğun, gencin, bireyin "chat" yapma, internette gezinme sebepleri birbirinden farklıdır. Siz bir internet ve bilgisayar bağımlısı mısınız? Bilgisayarın ve internetin  başında bir türlü kalkamıyorsanız ve  bu durum kontrolünüz dışında mı gerçekleşiyor?  Kendinizi kötü hissettiğinizde kendinizi daha iyi hissetmek için  hemen internetin başına yada bilgisayara mı koşuyorsunuz? Her zaman kendinizi uzun saatler internetin yada bilgisayarın başında mı buluyorsunuz?Eğer yukarıdaki durumlar size yakın geliyorsa, o zaman bir internet yada bilgisayar bağımlısınız demektir. İnternet ve bilgisayar bağımlısı olan herkes yardım alabilir. Sonsuza dek bu şekilde yaşamak zorunda değilsiniz! Eğer siz internet  ve bilgisayar tutkunuzun zamanınız ve hayatınıza olumsuz etkileri olduğu noktadaysanız, o zaman  “İnternet Ve Bilgisayar Bağımlılığı” Bilinçaltı (subliminal) Telkin CD’si size internet ve bilgisayar dürtülerinizi ve zorunluluk hissini durdurmak ve kendinizi kontrol altında tutmak konusunda yardım edebilir. Ciddi bir probleminiz olduğunu ve bir şeyler yapmanız gerektiğini fark etmenizi sağlar – bu internet ve bilgisayar bağımlılığını yenmeniz için ilk adımdır. Zihninizden internet ve bilgisayarı sevmeyi ve bundan heyecan duymayı kaldırır, böylece mantıklı yönden bakabilir ve size verdiği zararı görebilirsiniz. İnternet  ve bilgisayar karşı olan dürtülerinizi ve duyduğunuz zorunluluk hissinin sıklığını ve yoğunluğunu azaltır. Zamanınızı etkin şekilde kullanmayı öğrenmenizi yada zamanınızı planlamayı ve ona sadık kalmanızı sağlar. Sizi bilgisayara karşı tetikleyen olumsuz düşüncelerinizin, engellerinizin ve sınırlı inançlarınızın etkisiz hale gelmesini sağlar. “İnternet ve bilgisayar bağımlılığı” için hazırlanan Bilinçaltı (subliminal) Telkin CD’si  zihninizin derinlerinde olumlu değişimler yapar, böylece bu duruma son vereceğinizi bilirsiniz. Bilinçaltı (Subliminal) mesajlarımız, “internet ve bilgisayar” tutkunuzu ateşleyen olumsuz düşüncelerinizi ve kalıplarınızı yeniden yapılandıracaktır, ama bu mucize bir tedavi değildir. Eğer siz tam olarak bu bağımlılığınızdan kurtulmak istemiyorsanız, o zaman bu Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si  size uygun değildir.
“İnternet Ve Bilgisayar Bağımlılığı” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si  sadece internet ve bilgisayar  bağımlılıklarından sonsuza dek kurtulmak isteyen ve bu konuda ciddi olan, gerçekten çaba sarf etmek isteyen kişiler içindir. Eğer siz de böyle düşünüyosanız, o zaman “İnternet ve bilgisayar bağımlılığı” Bilinçaltı (Subliminal)  telkin CD’sini alışkanlığınızı, iyiliğiniz için, gerçekten arkanızda bırakmak amacıyla kullanın.
Ürünleri kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=167

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder