27 Ekim 2010 Çarşamba

Verimli Ders Çalışma

Başarılı bir hayat, ‘uyumlu, mutlu ve doyumlu’ yaşanan bir hayattır. Geçmişte başarı için, tek bir reçete sunulurdu; Çalışmak, çalışmak ve yine çalışmak veya çok çalışmak. Başarının çok çalışmadan hiçbir zaman elde edilemediği anlatılırdı. Oysa çağdaş başarı kavramı içinde ‘çok çalışmak’ kavramının yerini ‘Verimli Çalışmak’ almıştır. ‘Verimli Ders Çalışmak’ belirli amaçlar ve saptanmış öncelikler doğrultusunda zamanı programlı olarak, en doğru şekilde kullanmaktır. ‘Etkili ve verimli çalışma’ programı içinde çalışmanın yanı sıra dinlenmeye, eğlenmeye, aileye, sevdiklerine ve hobilere yer vardır.

Başarılı olabilmek için, öncelikle amacın açık ve net bir biçimde tanımlanmış ve ortaya konmuş olması, başarıyı hedefleyen kişinin amacına inanması ve buna yönelik haftalık, aylık ve hatta yıllık programlar düzenlenmesi gerekir. Unutmamak gerekir ki, başarılı insan hedefine ulaşan insan değildir. Başarılı insan belirlediği hedefe belli bir zaman dilimi içinde ulaşmış olan kişidir.

“ HAYATINIZDA HİÇBİR ŞEYİ TESADÜFLERE BIRAKMAYINIZ “

Başarılı olabilmek için, etkili çalışma yollarını iyi bilmek ve uygulamak, programlı çalışmak ve tabiî ki bu çalışmaların sonucunda amaçlanan hedefe en üst düzeyde ulaşmak çalışmanın karşılığını en üst düzeyde alabilmek gerekir. Size özel hazırladığımız “Verimli Ders Çalışma” ürünü size sakin bir yaşamın kapılarını aralıyor. Çok özel rahatlatıcı etkisi olan bir müzik kullanıldı. Sadece kulaklığınızı takın ve uzanarak, gözlerinizi kapatıp dinleyin.

http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=141

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder