26 Ekim 2010 Salı

Çince Öğrenin!

Çince karakterleri öğrenmek zor gibi görünebilir. (Çince karakterleri gördüğünüzde tanımanız onları ezberleyip yazmaktan daha kolaydır.) Fakat konuşma Çincesi düşündüğünüzden daha kolaydır. Çince gramer Türkçe gramerden çok daha kolaydır. 
Çince öğrenmeye ihtiyaç duyuyorsunuz ve bir türlü Çince öğrenmek için harekete geçemiyorsunuz. Çince’ nin karmaşık karakterini hatırlamayı ve karışık bilgileri doğru anımsamak zor gelebilir.
 “Çince Öğrenin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si size Çince öğrenme becerisi vermek ve bu süreci hızlandırmak için oluşturuldu. Bilgiyi akılda tutmanızı, hafızanızı, okuma – yazma ve Çince’ yi anlama becerinizi geliştirir. Telaffuzu çok daha hızlı öğrenirsiniz ve Çince konuşma yeteneğinizi artırırsınız. Çin dilini öğrenme sürecinizi hızlandırır. Zihninizi, Çince’ yi öğrenirken verilen bilgiyi daha hızlı alması için yeniden programlar. Beyninizin, dil öğrenirken kullandığınız bölümünü geliştirir.
“Çince Öğrenin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si, beyninizi, aynı Çinliler gibi doğal bir şekilde dil öğrenmesi için yeniden programlar. “Çince Öğrenin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si basitçe beyninizin dil öğrenmekten sorumlu bölümünü uyarır, bu yüzden ses ya da konuşma duymazsınız, subliminal mesajlar insan kulağının duyamayacağı frekanstadır ve doğrudan zihninize girerek Çince öğrenme yeteneğinizi geliştirir.
“Çince Öğrenin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si, sizin dil öğrenmekten sorumlu sol beyin yarımkürenizi ele alır ve zamanla beyninizi Çinceyi çok daha kolay öğrenmeniz için geliştirir. Çince öğrenmek için daha fazla zorlanmayın, bu subliminal mp3 albümle avantaj elde edin! Zamanınızı kazanın ve Çince öğrenme yeteneğinizi normalden çok daha hızlı geliştirin!

http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=176

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder