27 Ekim 2010 Çarşamba

Sağlıklı Beslenme

Sağlıklı Beslenme;Her şeyin başı sağlık... Sağlığın başı da doğru beslenmedir. Uzmanlar kalp, diyabet ve hatta kanser gibi ciddi hastalıklardan korunmanın en önemli yolunun doğru ve sağlıklı beslenmeden geçtiğini belirtiyor. Uzmanlar, dengeli ve yeterli beslenme açısından günlük besin tüketiminde, değişik besin gruplarının bir arada ve yeterli miktarda alınmasının, sağlığın korunması açısından önemli olduğunu vurguluyor.
Sağlıklı yiyecekler tüketmek günlük yaşamınızı değiştirir ve geliştirir. “Sağlıklı Beslenme” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’si zindeliğinizi artırmak için sağlıklı yeme alışkanlığı kazandırır! “Sağlıklı Beslenme” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’si Hayatınızı değiştirmek için harika bir ilk adımdır! Zihninizi yeniden programlayarak, sağlıklı yemeyi yaşam tarzınız haline getirebilirsiniz, sadece iradenizi ve motivasyonunuzu güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda sağlıklı yemeyi sizin için eğlenceli hale getirebilirsiniz. Düzenli zamanlarda yeme iradenizi geliştirecek ve yemek aralarında atıştırmaya son vereceksiniz. Sağlığınız hakkında endişelenmeye son vereceksiniz. Sağlıklı gıdalar yiyerek, diyabet, yüksek tansiyon, kalp krizi ve kolesterol riskinizi azaltabilirsiniz. Sağlıklı bir yaşamınızın olmasını istiyorsanız, bu şartları gerçekleştirmek için, en önemli kriter, zihinsel olarak hazır.  “Sağlıklı  Beslenme” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’si size bu değişikliği yapmanız için güç verir, zihninizi yeniden programlayarak sağlıklı gıdalar tüketmekten keyif almanızı sağlayarak ve bunu hayatınızın normal bir parçası haline getirir! Böylece sağlıklı yeme alışkanlığı kazanır ve bunun hayatınıza getireceği olumlu değişiklilerin tadını çıkarırsınız.
“Sağlıklı Beslenme” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’sini kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=163

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder