26 Ekim 2010 Salı

Hayatınıza Sağlık Çekin!

Değişen dünya koşulları ve sürekli yenilenen teknoloji yaşamımızı etkilemeye hızla devam ediyor. Bizim için pek çok şey kolaylaşıyor ama vücudumuz için aslında hiç de öyle değil.
Zaten genlerimizde bulunan çekinik hastalıklar değişen ortam koşullarıyla birlikte vücudumuzdaki birçok hastalığı tetikliyor. Eskisinden daha kirli bir hava solumamız, sıkışan trafikte çektiğimiz inanılmaz baş ağrıları ise yanımıza kar kalıyor.


Artık televizyonlar kalp hastalıklarının milli felaket olduğundan bahsederken, kanser her beş kişinin birine rahatlıkla uğrayabiliyor. Adları yeni duyulmaya başlayan virüs ve bakteriler ise artık bize hiç yabancı gelmez oluyor.

Sağlık titreşimlerini hayatınıza bollukla çekmek istiyor musunuz? Eğer hastalanmaktan sıkıldıysanız ve yaşamınıza sağlıklı ve keyifli devam etmek istiyorsanız, o zaman bu ürün size yardım edecek. “Hayatınıza Sağlık Çekin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si tıbbi tedavinin veya bir doktora gitmenin yerine geçmez ve sadece bir kere dinleyerek iyileşmezsiniz veya sonsuza dek sağlılığı hayatınıza çekme sağlayamaz.
“Hayatınıza Sağlık Çekin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si devamlı dinlerseniz zihninizi ve sağlıklı zihin ve beden yaratmayla ilgili düşüncelerinizi hayatınız da olacaktır.

“Hayatınıza Sağlık Çekin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si “Düşündüğünüz yaşarsınız”  prensipleriyle çalışır. Zihninizi ve düşüncelerinizi özellikle sağlığınız üzerinde odaklar.  Sizi tamamen sağlıklı bir hayat üzerine odaklar, çabuk iyileşmek, güçlü ve dirençli bir bağışıklık sistemine sahip olmak ve gelecekte sağlıklı olup hastalıktan kurtulmak gibi. Kendilerini engelleyen hiçbir olumsuz düşüncesi ya da inançsızlığı yoktur. Onlar, neye odaklanırlarsa onu yaşamınıza çekecek. Bilinçaltı  (Subliminal) mesajları, olumsuz düşünceleri olumluya çevirerek size, kendinize inanmanız, sağlıklı olacağınıza ve sağlıklı kalacağınıza inanmanız için yardım edecektir. Zihninizin içinde ne hayal eder ve yaratırsanız onu gerçeğinize taşırsınız! “Hayatınıza Sağlık Çekin!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si, sağlıkla ilgili güçlü telkinleri zihninize ekecek ve hayatınıza canlılık, sağlık ve iyilik getirecektir.


http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=174

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder