26 Ekim 2010 Salı

İngilizce Çalışma Becerisi

İngilizce temelinizi oluşturduktan sonra yapmanız gereken şey aslında çok basit. İngilizcenin peşini bırakmamak! Sürekli olarak İngilizceye çalışma becerisi kazanmanızdır. 
İngilizce çalışma becerisini kazanmak istiyorsunuz ama nasıl harekete geçeceğiniz bilmiyorsunuz? İmla, dilbilgisi, gramer, okuma ve yazma vb. konularında çalışmanız gerekiyor. Oturup çalışamıyorsunuz? İngilizce çalışma becerinizi geliştirmeye ve bu daha etkin düzeye getirmek için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi sağlayacak bir ürün hazırladık sizin için…
İngilizce çalışmak sorun olmaktan çıkacak. Sıkı çalışmanızı sağlayacak ve daha derin bilgiye sahip olmanız için sizi harekete geçirecek bir zihin işleyişini ve düşünce yapısı sağlayacak ürün hedefinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. “İngilizce Çalışma Becerisi!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si çalışmanıza engel olan her olumsuz düşünceyi temizlemek ve yerlerine sıkı çalışan, İngilizceden keyif alan ve sınavlarda yüksek başarı gösteren kişilerin düşünce yapısını yerleştirmek için dizayn edildi. Böylece siz de İngilizcede başarılı olabileceksiniz.
“İngilizce Çalışma Becerisi!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si Motivasyonunuzu artırmasını sağlar ve öğrenme kapasitenizi, bilginizi, odaklanmış kalmayı geliştirmenize doğrudan yardımcı olmazlar ve sizi sıkı çalışmanız ve kendinizi İngilizceye adamanız için yeniden programlamazlar. Bilinçaltı (subliminal)  mesajlarımız, beyninizin İngilizce çalışırken kullandığınız alanlarını uyarır ve yeniden programlar ve tüm bunlar için sizin bilinçli katkınız gerekmez.
“İngilizce Çalışma Becerisi!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si size artmış motivasyon katar ve çalışmak için istek duymanızı sağlar, aynı zamanda daha uzun süre çalışmanıza yardım etmek için iradenizi/disiplininizi artırır, gerçekten odaklanma ve konsantre olma yeteneğinizi artırır, erteleme eğiliminizi giderir, aynı zamanda okuduğunuz ve öğrendiğiniz şeyleri daha iyi hatırlamanız için hafızanızı güçlendirir. İngilizce çalışmaktan keyif almaya başlarsınız
 “İngilizce Çalışma Becerisi!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si beyninizi geliştirecek ve İngilizce öğrenme ile ilgili tüm becerilerinizi artıracaktır: imla, dilbilgisi, gramer, okuma ve yazma becerileri, aynı zamanda sizin yaratıcılık ve hayal gücünüz.

http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=173

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder