27 Ekim 2010 Çarşamba

Ruh Eşinizi Hayatınıza Çekin

Ruh Eşinizi Hayatınıza Çekin ;Sizi "siz" olduğunuz için hayatının sonuna kadar sevecek, sizi her konuda tamamlayacak, hayallerinizi ve umutlarınızı paylaşacak kişiyi aramaya başlamışsınız demektir. Herkesin, bir yerlerde ruh eşi olduğunu ve aslında onu bulmanın hiç de zor olmadığına inanır mısınız? Bu rüyayı gerçekleştirmek için sadece hazır olmanız yeterlidir. Ruh eşiniz fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal açıdan hazır olduğunuzda karşınıza çıkacaktır. Durun ve kendinize sorun? “Ruh eşinizi bulmak istiyor musunuz?”, “Birlikte olmak istediğiniz o özel kişiyi yaşamınıza çekmek istiyor musunuz?”  Eğer o özel kişiyi bulma şansınızı artırmak istiyorsanız, o zaman bu Bilinçaltı Telkin CD’si ile ruh eşinizi hayatınıza getirmek için evren ve bilinçaltınız sizin için çalışmaya başlayacak. Bilinçaltı zihniniz, “ruh eşinizi hayatınıza çekmek” için bilinçli çabalarınızla programlanacak. Mükemmel eşinizi çekme yeteneğinize ait olumsuzluk inançlarınız ortadan kalkar. Zihniniz, ruh eşinizde aradığınız özelliklere odaklanır ve çözümler bulma çabasına girer. Eğer önceden yanlış türde kişileri yaşamınıza çektiyseniz, bu sizin ruh eşinizi hak etmekle ilgili bilinçli isteklerinizle, bilinçaltı inançlarınız arasındaki uyumsuzluktan kaynaklanmıştır.
“Ruh Eşinizi Hayatınıza Çekin” Bilinçaltı Telkin CD’si ile sınırlı inançları temizlemek ve 100% ruh eşinizi çekmenizi sağlamak için bilinçli ve bilinçaltı zihniniz arasında uyum sağlamak üzere dizayn edildi. Bu, sadece bilinçli düşünceleriniz değil, eylemleriniz, davranışlarınız ve tüm benliğiniz ruh eşinizi çekmek için çalışacak, aynı zamanda bilinçaltı zihninizde aynı hedef için çalışıyor olacak.
Ürünleri kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=161

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder