27 Ekim 2010 Çarşamba

Sigara bırakma desteği

Sigarayı bırakmayı geciktirmek için birçok sebebiniz bulunduğunu, sigaranın kimi zaman bir dayanak olduğunu, stresi azalttığını düşünebilirsiniz. Kim bilir bilemediğimiz hangi nedenle içiyoruz? Çevrenizdeki herkes hâlâ sigara içerken sizin bırakmanızın zor olduğuna inanabilirsiniz. Ama her yıl on binlerce insan sigarayı bırakmaktadır. Siz de bunlardan biri olabilirsiniz! Sigarayı bırakmak daha uzun yaşama şansınızı büyük ölçüde artırmak için yapabileceğiniz tek şeydir. Vücudunuz bir kez sigaradan kurtuldu mu, yıllarca sigara içmenin verdiği zararı 20 dakika içinde gidermeye başlar. Sigarayı bırakıp vücudunuzun sağlığını yeniden kazanmaya başlamasını sağlayın!
Hayatınızda yapacağınız en önemli şeyi hayal edin! Sigarayı bıraktığınızı, kendinizi mükemmel hissettiğinizi ve sigaraya harcadığınız o paraların artık cebinizde durduğunu hayal edin! Sağlıklı Bir Yaşam Sürüyorsunuz. Kendinize Güveninizi Artıyor. Bir kez sigaradan kurtuldunuz mu, geriye bakacak ve bu alışkanlık uğruna harcamış olduğunuz bütün o zaman, para ve insan enerjisine inanamayacaksınız.
 
Herkesin beyninde sigaraya yüklediğiniz anlam farklı bu anlamı değiştiğinde, kendi isteğinizle daha sağlıklı olmayı seçebilirsiniz. İnançlarınızın değişmesine izin verebilirsiniz.
 
Sigarayı bırakma konusunda uygulanabilecek en güçlü teknik, sizin için özel olarak hazırlanmış olan Bilinçaltı Telkin CD’lerinde sizlere sunulmuş bulunmaktadır.
 
Yapmanız gereken sadece Bilinçaltı Telkin CD’lerini dinlemektir. Bırakın bilinçaltınız bu telkinlerle kendisini yenilesin… Gerisini bilinçaltınız kendiliğinden halletmeye başlayacak.
 
Çok kısa bir süre içinde canınız sigara içmek istemeyecek hatta sigaradan tiksinir hale geleceksiniz. Sigarayı bırakmak için bundan daha kolay ve daha güçlü bir yol yoktur.
Ürünleri kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.
 
 
http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=114

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder