26 Ekim 2010 Salı

Erteleme Alışkanlığından Kurtulun

Yaptığınız seçimler yaşamın yapı taşlarıdır. Bugün yaptığınız veya yapmadığınız her şey yarınınızı yaratır.Bazen hepimiz elimizdeki işi erteleriz. Fakat bazılarımız gerçek erteyeyicilerdir. Sürekli olarak zor işlerden kaçınırlar, oyalanmak için neden ararlar ve neden bulmakta zorlanmazlar. Erteleme, büyük ölçüde duyguları düzenlemekte ve duygusal geleceğinizi tahmin etmekte yaşadığınız güçlükten kaynaklanır.
“Diyetime pazartesi başlayacağım” ,”Egzersizimi bugn yerine yarın yapacağım.”, “Patronum için bu raporu birkaç gün içinde yapacağım.”,  “Koşmaya daha sonra gideceğim, yağmur yağmazsa.”, “Ev işime/kurs ödevime/denememe yarın başlayacağım.”

Bu durumlardan size tanıdık geliyor mu? Kolayca dikkatiniz sağılıyor mu? Bir göreve başladıktan kısa bir süre sonra bırakıyor musunuz?
Sürekli ertelemek ve işleri yarım bırakmak, iş hayatınıza, eğitiminize veya özel yaşamınıza zarar veriyor mu? Başkalarının dikkatleri dağılmadan, ertelemeden ve yarım bırakmadan plan yapabiliyor olmalarına, işlere öncelik tanıyor ve bitiriyor olmalarına ve bu problemi nasıl yaşamadıklarına şaşırıyor musunuz? Erteleme alışkanlığı işinizi, ilişkilerinizi, arkadaşlıklarınızı tehlikeye sokabilir. Bu alışkanlığın oluşması yıllar aldığı için ertelemeyi bırakmak zor olabilir, onlar size yakındır ve kırmak zordur. Buna rağmen bütün hayatınızı bu şekilde yaşamak zorunda değilsiniz, ertelemeyi bırakabilirsiniz, ŞİMDİ değişebilirsiniz! İyi haber; erteleyici doğulmaz, olunur. Erteleme alışkanlığı da diğer alışkanlıklar gibi değiştirilebilir. Araştırmalar gösteriyor ki ertelediğiniz bir işe başladığınızda işi algılama biçiminiz değişir, bunun ötesinde işi yapmaktan hoşlanmaya başlarsınız. İşe başlayınca kendinizi algılama biçiminiz de değişir. Kendinizi daha iyi hissedersiniz ve motivasyonunuz artar.

Yapmak istediğiniz bir işi ertelediğinizde anlık rahatlamanın yanı sıra birçok olumsuz duygu yaşarsınız. Anlık rahatlamanın çekiciliğine kapılmayıp, işi tamamladığınızda yaşayacağınız uzun dönemli rahatlamaya odaklanmak bu alışkanlığın giderilmesinde faydalı bir yaklaşımdır.

Bu alışkanlıktan kurtulabilmek için öncelikle kendinize karşı dürüst olmalısınız. Erteleme alışkanlığı olanlar erteleme aktivitelerine haklı nedenler bulmakta ustalaşmıştır. Erteleme bir zaman yönetimi problemi değil, çoğunlukla bir duygu yönetimi problemdir.

“Ertelemeyi Alışkanlığından Kurtulun!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si erteleme alışkanlığının yarattığı stress ve suçluluk duygusundan kurtarır, özgürleştirir, yaşamı kolaylaştırmak, güzelleştirmek. Bilinçaltı zihninizi ertelemeye son verme hedefine odaklanmasını sağlar. Negatif erteleme alışkanlığınıza, zihninizde ve düşünme sürecinizde kökünden son verir. Yapmanız gereken görevlerinize duraksamadan başlarsınız, ve işleri son güne kalmadan, zamanında yapma alışkanlığı edinirsiniz. Motivasyonunuzu artırır ve çabucak hızlı ve verimli çalışmaya, üretkenliğe doğru geliştirir. Görevlerinize sadık kalmanız için iradenizi güçlendirir;Zihninizi dağılmaması için güçlendirir! En önemli olan neyse ona odaklanmanız ve öncelik tanımanız için temiz bir zihin yaratır. Ertelemek hayallerinizin katilidir! Hayal edin, ertelemeye son verirseniz her şeyi yapabilirsiniz!

Başarılı olmak ve hayatta tüm potansiyelinizi kazanmak istiyorsanız, ertelemeye ŞİMDİ son verin! Subliminal mp3 albümümüz, ertelemenizin kök nedenini hedefler, ve zihninizi, başarılı ve asla ertelemeyen insanların zihninin çalışmasıyla aynı seviyeye getirir! Eğer bu albümü dinlemeyi  erteliyorsanız, o zaman siz buna en çok ihtiyacı olan kişisiniz.

“Ertelemeyi Alışkanlığından Kurtulun!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si sizin yükseklik korkunuzun oluştuğu bilinçaltınıza odaklanır ve   yükseklik fobinizi sonsuza dek iyileştirebilirsiniz.

“Ertelemeyi Alışkanlığından Kurtulun!” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si  sizin olumsuz düşünce kalıplarınızın farkında olmanızı ve onları olumlu’ ya çevirmenizi sağlar. Kendinizi yükseklik korkularınızdan özgürleşmeye davet ediyoruz, sizi engelleyen sizi engelleyen korkunuz dan kurtulup yaşamınızın keyfini sürmenizi kalsın. “Ertelemeyi Alışkanlığından Kurtulun!” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’sinikuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.


http://www.kisiselgelisim.gen.tr/page.aspx?type=productdetail&product_id=183

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder